Borås Greyhound Park - en hundarena med fart

Den välkomnande arenan
Strax utanför Borås, längs väg 41 i riktning mot Varberg, hittar du natursköna Borås Greyhound Park där Sjuhäradbygdens hundkapplöpningssällskap huserar. Förutom hundkapplöpning i världsklass arrangerar vi även mycket uppskattade prova-på-dagar för hundklubbar eller större sällskap och anordnar fartfyllda företagsevent för både stora och små företag.

På Borås Greyhound Park är vi tillgänglighetsanpassade och fullt rustade för besökare med fritt inträde och fri parkering. I vårt café kan du avnjuta en fika eller dagens lunch på den stora altanen eller vår inglasade veranda.
Du kan betala med swish eller kontanter i både kiosk och spel. 

Den barnvänliga arenan

Hos oss är barn och besökande hundar välkomna att ta del av evenemangen. Vi har en lekhörna med mini McTass och veterinärstation för barnen och massor av spännande intryck för era fyrfota vänner.

 

De stora loppens arena
Till start har vi flera olika vinthundsraser, men det är greyhound och whippet som dominerar. Tävlingssäsongen sträcker sig från maj till november med flera fina rubriklopp fördelade på de uppemot femton tävlingsdagarna på arenan. År 2021 är det Borås som är huvudstad för svensk hundkapplöpning då anläggningen står värd för de Svenska Mästerskapen. Vi är dessutom stolt hemmabana för Antes minneslopp, ett hedervärt lokalt initiativ som lockar deltagare från hela Europa. 

nedladdning.jpg
Anpassad träning under Coronapandemin

För allas säkerhet har vi tagit fram nya riktlinjer för träning under den pågående pandemin och vi hoppas att alla våra besökare förstår och respekterar att detta grundar sig i omtanke. 

Med hänvisning till regeringens direktiv har vi ett begränsat deltagarantal. Träningen är i första hand för klubbens medlemmar.

All träning betalas i förväg via Swish 123 512 43 67 eller bankgiro 5656-5526

VI TILLÅTER ingen publik i enlighet med folkhälsomyndighetens rekommendationer

Rankinglista

Här hittar Ni den aktuella rankinglistan

Lottning

Här hittar Ni den preliminära lottningen

Programblad

Här hittar Ni det aktuella programbladet

Speltips

Här hittar Ni Spelgeneralens senaste tips

Kommande evenemang

Inga kommande evenemang för tillfället