fre 22 maj | Borås Greyhound Park

Prova-på för springglada Chodský pes! - inställt

Inställt
Registrering är stängd
Prova-på för springglada Chodský pes! - inställt

Tid & Plats

22 maj 2020 12:00 – 24 maj 2020 18:00
Borås Greyhound Park, Västra Granbäcksvägen, 504 95 Borås, Sverige

Om

En prova-på-helg på anläggningen Borås Greyhound Park! Vi bjuder på stora inhägnade områden med möjligheter att få sträcka ut, men här finns även plats för annan träning såsom lydnad eller nosework.

Under dagarna finns möjlighet för intressenter av rasen att träffa många fina hundar med ägare och lära sig mera om denna mycket intressanta och arbetsvilliga ras.

Nedan följer info om priser och upplägg: Under den 23/5 samlas vi med hundarna på den inglasade verandan för fika och presentationer. Vi pratar lite om anläggningen och sporten innan vi går för att känna på banan och hundarna får prova släphare. Något som brukar vara en riktig pulshöjare.

Vi tar en paus för lunch.

Efter lunchen provar man på maskinhare. Hundarna körs en och en och tävlar på tider. (Man kan välja att köra flera hundar tillsammans men dessa måste då ha munkorg för att vi ska känna oss säkra på att ingen skadar sig när maskinen stannar.)

Vinnaren belönas med rosett och alla får sitt målfoto som minne. Fotograf finns på plats för möjlighet att köpa högupplösta bilder. Vi bjuder på speaker under loppen och avslutar med en gemensam prisutdelning.🏆

Camping på området är tillgänglig, det finns 27 platser med el för husvagn eller husbil. Det går även bra att tälta.

Området är bokat för Chodský pes från fredag em/kväll 22/5 till 24/5. Dusch och toaletter finns på området. Kiosken bemannas av funktionärer från 7HS men det finns plats i kyl och frys för långväga gäster. Det kan även ordnas en gemensam frukost.

Kostnaden för två nätter med camping och prova-på-paket är 500 kronor per ekipage. Priset för tält blir 400 kr för två nätter inklusive prova-på, endast prova-på kostar 200 kr inklusive fika och föreläsning. Betalning på plats.

Gemensam lunch eller middag kostar 60 kronor per person, frukost eller kvällsmat kostar 30 kronor. Vi bjuder på kaffe och fika under presentationen.

Hoppas få se många glada Chodský pes få sträcka ut på banan! Alla ❤välkomna! Kontaktperson victoria Johansson mail vickislya@hotmail.com 

Dela evenemang