Antidrogloppet

Distans: 320 m, Klass: kÖ

Box 1: Deacon Storm

Surumu vom rauhen Meer - Tipsy Supersonic

1/1

Tränare: Michael Willén, SHS

Först ut finner vi Deacon Storm. Efter sin prestation i Kråkwhippen, där han ledde ungefär halva distansen visar Deacon Storm att han utmana den absoluta toppen. Om han lyckas sätta starten lika bra som på Kråkwhippen så får de andra deltagarna se upp, då blir han farlig! Deacon Storm har inte lyckats knipa en pallplats under sina senaste fyra starter, ska han lyckas på sin femte? Det får vi se på lördag!

Kentfield Freedom - Devaj 1976 Mistral

Box 2: Taifun

1/1

Tränare: Dan Mathisen, GGK

På plats nummer två finner vi Dévaj 1976 Taifun. Taifun är en tik på 4 år från Ungern. Taifun är årets Danska Mästare över 272 m och har där visat upp en väldigt bra fart. Hon har även presterat bra på den lite längre medeldistansen där hennes bästa tid är 31.02. Taifun gör sin svenska debut nu på lördag i Antidrog-loppet och kan vara en vinst-utmanare emot favorittippade OddMolly. Taifun tränas och ägs av Dan Mathisen, och är nu bosatt i Danmark och tävlar under GGK’s flagg.

Wilson Supersonic - Pepsi Bell

Box 3: Mockingjay

1/1

Tränare: Karl-Gustav Harrysson

Som hund nummer tre finner vi Mockingjay. Mockingjay tränas av Karl-Gustav Harrysson under Lövnäs hund & katts ägarskap. Mockingjay har som tidigare nämnt haft en bra säsong i år där han nu utökat sina antal starter till åtta starter gånger, men har inte lyckats placera sig på toppen än så länge. Något han hoppas på att ändra på i Antidrog-loppet.

Box 4: WilsonDK

Wilson Supersonic - Pepsi Bell

1/1

Tränare: Michael Willén, SHS

Som hund nummer fyra finner vi WilsonDK. WilsonDK har endast hunnit med en start sen Kråkwhippen där han fick en k08 tid. När han nu hamnat i ett lite jämnare fält, så finns det goda chanser för honom att placera sig på pallen, kanske till och med högst upp?

Box 5: Yankees Elliot

Moves Like Jagger of Gasbyfirst - Winsome Yankees Arizona

1/1

Tränare: Karsten Petersen, KVF

Som hund nummer fem hittar vi ytterligare en dansk hund som är kvick när det gäller. Yankees Elliot har under sin korta karriär hunnit med att slå två danska banrekord samt placerat sig på pallen hela tjugosex gånger! Yankees Elliot’s stora styrka ligger i de längre distanserna, där han sprungit till sig en l08 på stayerdistans, men får han till starterna så är han en allvarlig utmanare även på sprintdistansen.

Wilson Supersonic - Pepsi Bell

Box 6: OddMolly

1/1

Tränare: Michael Willén, SHS

Sist, men absolut inte minst är OddMolly. OddMolly är som bekant svensk mästare i tik-klassen. Sen Kråkwhippen så har hon hunnit med två starter, där den senaste resulterade i en sjätteplats. Så att hon går in i Antidrog-loppet med en stor revanschlust är det nog ingen frågan om, och vilken svensk mästare skulle vilja missa chansen att slå en dansk mästare?

Stort lycka till tränare och deltagare!